На 17 ноември 2022 г., в гр. София, Националната асоциация на секретарите на общини в Република България ще чества 25 години от своето учредяване.

По този повод, на 18.08.2022 г. се проведе първата работна среща на екипа за подготовка на тържественото отбелязване на годишнината.  

Домакин на срещата беше Румяна Дъчева, секретар на Община Севлиево и заместник-председател на УС на НАСО РБ. В работата взеха участие: Кремена Събева, секретар на Община Карбонат и заместник-председател на УС на НАСО РБ, изпълнителният директор Силвия Даскалова, бившият изпълнителен директор Васил Панчаров, както и членовете на Управителния съвет на Асоциацията: Зихни Дурмуш, секретар на Община Момчилград и Мария Найденова, секретар на Община Ценово.

Прочети още...

На 12 май 2022 г. /четвъртък/, в гр. Стара Загора, в конферентната зала на хотел „Мериан Палас“, се проведе ХХXI отчетно-изборно Общо събрание /ОС/ на НАСО РБ, при следния

ДНЕВЕН РЕД:

1. Приемане на нови членове на НАСО РБ.

2. Приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2021 г.

3. Приемане на отчет за дейността на КС за 2021 г.

4. Приемане на финансов отчет и отчет за изпълнение на бюджет 2021 г.

Прочети още...

Уважаеми членове на НАСО РБ,

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в редовното отчетно-изборно ХХXI Общо събрание /ОС/ на НАСО РБ, което ще се проведе от 14.00 ч. на 12 май 2022 г. /четвъртък/, в гр. Стара Загора, конферентна зала в хотел „Мериан Палас“, при следния

ДНЕВЕН РЕД:

1. Приемане на нови членове на НАСО РБ.

2. Приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2021 г.

3. Приемане на отчет за дейността на КС за 2021 г.

Прочети още...

На 03 юни 2021 г. /четвъртък/, в конферентна зала „Олимпия“ на х-л Орфей, к.к. „Пампорово“, се проведе ХХX редовно Общо събрание на НАСО РБ, при следния

ДНЕВЕН РЕД:

1. Приемане на нови членове на НАСО РБ.

2. Приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2020 г.

3. Приемане на отчет за дейността на КС за 2020 г.

4. Приемане на финансов отчет и отчет за изпълнение на бюджет 2020 г.

Прочети още...

Уважаеми колеги и приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в редовното ХХX  Общо събрание /ОС/ на НАСО РБ. Заседанието на ХХX ОС ще се проведе от 14.00 ч. на 03 юни 2021 г. /четвъртък/, в Конферентна зала в х-л Орфей, к.к. „Пампорово“, при следния

ДНЕВЕН РЕД :

1. Приемане на нови членове на НАСО РБ.

2. Приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2020 г.

3. Приемане на отчет за дейността на КС за 2020 г.

Прочети още...

НАСО РБ отправя покана до всички заинтересовани лица, които биха желали да представят своите услуги или продукти по време на ХХХ Общо събрание на НАСО РБ, което ще се проведе на 03.06.2021 г. ***НАСО РБ си запазва правото при действие на ограничителни мерки, въведени от Министъра на здравеопазването и свързани с разпространението на COVID-19, да извърши отмяна или промяна на планираната дата на събитието.

Мястото на провеждане ще бъде допълнително определено и оповестено.

Заинтересованите лица следва, в срок до 30.04.2021 г., да изпратят своите оферти по електронен път на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Офертите е необходимо да съдържат: представяне на фирмата/лицето, ЕИК/ЕГН, подробно описание на услугите или продуктите, продължителност и начин, по който те ще се презентират на членовете на Общото събрание на НАСО РБ, както и евентуално предложение за финансова подкрепа на провежданото събитие.

Изискване по отношение на услугите и продуктите е те да са относими към извършваната дейност от общинските администрации и функциите, които общините изпълняват.

След изтичане на срока за получаване на оферти, разглеждането и одобряването им от УС, представител на НАСО РБ ще се свърже с всяка фирма/лице за уточняване на детайлите.

Лице за контакти: Силвия Даскалова – изпълнителен директор на НАСО РБ – телефон: 0889327216.

На 01.09.2020 г. в гр. Хисаря, след проведена в съответствие с Устава на НАСО РБ процедура, ХХIX ОС на НАСО РБ избра своя нов председател на УС.

Г-жа Валя Радева ще довърши четири годишния мандат 2018-2022 г. на избрания от ХХVII Отчетно-изборно общо събрание на НАСО РБ председател на УС.

Предстои подаване на заявление до Агенция по вписванията - Търговски регистър и регистър на ЮЛНЦ, относно промяна в обстоятелствата по отношение на представляващия НАСО РБ.

Прочети още...

На 01 септември 2020 г. /вторник/, в Конферентна зала на хотел "Аугуста SPA", гр. Хисаря, се проведе ХХIX отчетно-изборно Общо събрание на НАСО РБ, при следния

ДНЕВЕН РЕД :

1. Приемане на нови членове на НАСО РБ.

2. Приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2019 г.

3. Приемане на отчет за дейността на КС за 2019 г.

4. Приемане на финансов отчет и отчет за изпълнение на бюджет 2019 г.

Прочети още...

Уважаеми колеги,

Днес,  13.03.2020 г., без да бъде провеждано присъствено заседание, чрез гласуване по електронен път, във връзка със създалата се обстановка в страната, свързана с разпространението на COVID-19 и превантивните мерки за ограничаване на разпространението на инфекцията, препоръките на Министерство на здравеопазването и Националния оперативен щаб за предотвратяване разпространението на COVID-19, обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение в страната и свързаните с него мерки за ограничаване на пътуванията, провеждането на заседанията, работните групи и други прояви, УС на НАСО РБ взе следното

РЕШЕНИЕ:

Отменя провеждането на ХХIX отчетно-изборно Общо събрание на НАСО РБ, свикано с Решение на УС от 13.02.2020 г., на 02.04.2020 г., от 14:00 часа, в конферентна зала „Аугуста“ на Аугуста SPA хотел, гр. Хисаря.
 
За новата дата, на която ще се проведе ХХIX отчетно-изборно Общо събрание на НАСО РБ ще бъдете своевременно уведомени.
 
Бъдете здрави и лека работа!

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
Logo IPPM 2018